FFAs Årskonferanse 2017: Forskning funker

3. mai, Håndverkeren, Oslo

Takk til alle som deltok på FFAs Årskonferanse 2017. 
Forskningspolitikken settes under lupen – hvordan kan forskning bidra i enda større grad til omstilling og løsning av samfunnets utfordringer?

Revisjon av Langtidsplanen, områdegjennomgang av Forskningsrådet og fellesnevnere i instituttevalueringene danner bakteppet for FFAs Årskonferanse 2017. Tiden er inne for å avlive myter, tydeliggjøre målene og ikke minst utfordre forskningspolitikken på hva som skal til for å komme dit – hva skal til for at den anvendt forskningens potensiale blir tatt ut i samfunnet? Hvordan få størst mulig avkastning av forskningsmidlene i form av nye arbeidsplasser, bedre tjenesteløsninger, ny politikk?

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen, ny direktør i Forskningsrådet John-Arne Røttingen og adm.direktør i Abelia Håkon Haugli deltar, sammen med stortingspolitikere, instituttledere og representanter fra departementer og Forskningsrådet.

Anbefalinger fra evalueringspanelene for instituttevalueringene

Aktuelt før og etter konferansen:

  1. Forskning som fornyer

    9. mai avholdes årets FFA-konferanse, hvor vi adresserer forskningens kraft til fornyelse i samfunnet i bred forstand og med særlig blikk på offentlig sektor.

Lurer du på noe?

Flere arrangementer

Arrangementsoversikt sortert på fagområder, tema og sted.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss? Du er anonym med mindre du oppgir din e-postadresse slik at vi kan kontakte deg.

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt